1161 Budapest, Mária u.

 

Intézmény típusa: Magán, alapítványi, egyházi, illetve egyéb fenntartású óvoda

 


Az intézmény nevelési programja, tevékenységének bemutatása: MAGÁNÓVODÁNK a XVI. kerület családi házas övezetében egy minden igényt kielégítő KÖRNYEZETBARÁT (föld hő energia, napenergia felhasználású) családi házban van mely kifejezetten óvodának épült. Családias ellátást biztosítunk. 1 kislétszámú, vegyes korosztályú ANGOL-MAGYAR nyelvű CSOPORTUNK van. Tevékenység központú nevelési programunk lehetőséget ad arra hogy minden egyes gyermekkel egyéni fejlettségi szintjének megfelelően foglalkozzanak az óvónénik, megadva gyermeke számára az egyéni fejlődést és a sikerélményt. Óvodánkban a gyermeke kiegyensúlyozott, boldog, szeretetteljes környezetben töltheti mindennapjait! Ételeink, saját főzőkonyhánkon készülnek, speciális étrendű gyermek ellátására is alkalmasak vagyunk.

 

Fakultatív foglalkozások, különórák:

  • Néptánc
  • Úszás
  • Balett
  • Karate

 

Rendelkezésre álló szolgáltatások: Óvodánk nevelési elve, koncepciója az, hogy a gyerekek természetes feltételek között, játékos módon – mozgás, játék, aktív tevékenység során sajátítsák el a második nyelvet. Így megtanulják azt szituációkban, természetes közegben használni, és bátran merik is alkalmazni.

 

Az intézményben működő csoportok száma: 1

 

Átlagos csoportlétszám: 20-22

 

Csoportösszetétel: Vegyes (3 – 7 éves gyerekek egy csoporton belül)

 

Kapcsolat:

telefonszám: 06/30 410-4992, 06/30 410-4931 (angol)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.mesevilagovi.hu