1031 Budapest, Emőd u. 12.


Intézmény típusa: Magán, alapítványi, egyházi, illetve egyéb fenntartású óvoda

Az intézmény nevelési programja, tevékenységének bemutatása: A KISKÖZÖSSÉG ALAPÍTVÁNY óvodát és szakszerű fejlesztő gyermekfelügyeletet, játszó csoportot is működtet immár 25 éve, gyönyörű játékokkal bőségesen felszerelt kertes családi házban Rómaifürdőn, az Emőd utcában. Egyedülálló óvodánk célja a III. kerület és annak szomszédos régiói gyermekeinek komplex és differenciált fejlesztése. Életre való, a szó legtágabb értelmében vett egészséges csemeték nevelését, egyéniségükre szabott fejlesztési tervvel az iskolára való felkészítését vállaljuk. A családias, bensőséges hangulatot kis létszámú csoportokban biztosítjuk.

Rendelkezésre álló szolgáltatások: Programjainkban mindenki megtalálja a kedvére valót, ízlésének megfelelőt – ami gyermeke személyiségéhez legközelebb álló zeneovi, lovaglás, tenisz, korcsolya, úszás, síelés, kung fu, tartásjavító torna, mindennapos iskolai előkészítés, angol vagy spanyol nyelv naponta, sakk, ismerkedés a számítógéppel, igény szerint fellépési lehetőségek, logopédia és pszichopedagógia (szükség esetén), színház, kirándulások, tehetséggondozás és még sok-sok egyéb program.

Az intézményben működő csoportok száma: 2

Átlagos csoportlétszám: 16

Csoportösszetétel: Részben osztott csoportok ( pl: kis-középső és középső-nagy csoportosok külön)

 

Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Salem Julio Samir

telefonszám: 06/1 240 1550

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.emodovi.hu