Ajka mellett a Bakonyban, igazi betyáros szórakozás vár! Programok, kalandok és szolgáltatások tömkelege várja a látogatókat. Néhány izgalmasabb kaland a teljesség igénye nélkül:

Drótkötélpálya Próbáld ki Magyarország leghosszabb drótkötélpályáját! Felejthetetlen élményt nyújt a bébi pálya, a négy gyerekpálya, a három felnőtt pálya és a 150 m hosszúságú tócsúszó pálya vállalkozó kedvű vendégeinknek. A pályák különböző nehézségűek, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Felszerelés (sisak és beülő) a helyszínen bérelhető. Animátorok segítenek az öltözésben, igény esetén ingyenes oktatást is biztosítunk és két tanulópályánk is van az “elsőbálozók” részére.

Hófánk Szánkózás hó nélkül? Igen lehetséges, ráadásul úgy, hogy a szánkót gumiteknőhöz hasonlító fánkok helyettesítik! A száguldáshoz 3 pálya áll rendelkezésre. Egy egyenes, ahol a pálya tóban végződik (fürdőruha ajánlott) és két kanyarokkal tűzdelt. A pályák tetejét pedig felvonóval lehet megközelíteni.
A pályákat kicsik és nagyok egyaránt biztonságosan használhatják, de a vízben végződő részt részt, csak azok vegyék igénybe, akik jól úsznak! A sebesség és a pörgés borzongása igazi felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg mindenkit.

Trambulin Egymás mellett 4 gumiasztal áll a vendégek rendelkezésére, hogy beülőbe bekötve, a két oldalról megfeszített gumikötelek segítségével ugráljanak föl-le a trambulinjaikon. Az ügyesebbek előre-hátra át is fordulhatnak. A gumikötelek feszességét az egyedi igényekhez igazodva animátoraink állítják be távirányítással. A játékot mindenki kb. 5 percig használhatja, a maximális súlykorlát 70 kg.
Betyár rafting Igazi vadregényes szórakozás. A gyerkőcök (max. 50 kg) a Torna patak medrében tudnak lecsorogni gumitömlőkön (olyan mint a hófánk) ülve. A túra kb 15 percig tart. A gyermekek a sodródás élményén túl megismerkedhetnek a patakpart élővilágával is.
Csak tavasztól őszig (napos, meleg időben)  működik, megfelelő vízállás mellett!
Íjászat A hunok nyilaitól ments meg Urunk minket!” - kapott szárnyra a szállóige a Római Birodalomban, őseink íjásztudománya láttán. Kíváncsi vagy, vajon mi volt a titkuk? Szeretnél megismerkedni ezen ősi sportág alapjaival? Vagy már elmerültél a rejtelmeiben, csak nincs hol gyakorolnod? Íjászpályánkon lehetőséged nyílik rá!
Kalandvár A főépülettől 20-30 méternyire 5 hatalmas fa köré épített kalandvár várja a játékos kedvű gyerekeket. A játszóteret félköríves sánc védi, az átjutást pedig egy kisebb alagút szolgálja. A kalandvárban megtalálhatók: függőhidak, csúszdák, mászókák, kuckók és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladat. A fák lombkoronája óvó árnyékkal védi a gyermekeket a napsugaraktól. A játszótér önfeledt szórakozás, ügyességi feladatok és a játszva tanulás élményét kínálja kisebbek és nagyobbak részére egyaránt.

NYITVA: Hétfőtől péntekig 10-18 óráig, szombaton és vasárnap 10-19

óráig várjuk kedves vendégeinket!


fobejarat2.jpg horgaszat2.jpg fobejarat.jpg

Árlista

A parkban a belépő megvásárlása UTÁN ingyenesen igénybe vehető játékok: játszótér, kalandvár, vízi akadálypályák, tutajok, fűzlabirintus, sportpályák (foci és röplabda), kuglipálya, gólyalábak, erdei pihenőhelyek, állatsimogató

A parkban a fizetős játékok használata karszalaggal, vagy “Sobri bankóval” lehetséges.

Karszalag vásárlás esetén belépőjegyet nem kell venni, a karszalag ára tartalmazza a belépési díjat.


Születésnaposoknak a belépés díjtalan (ld. belépő = 1000 Ft)!

A szállás és a parkhasználat (belépő, Sobri bankó, karszalag) SZÉP kártyával (OTP, MKB K&H) is fizethető.JEGYTÍPUS CÉLCSOPORT ÁR SZOLGÁLTATÁSOK
Belépő 2-99 éves korig 1 000 Ft/fő Minden belépőhöz tartozik 2 db 500 Ft értékű Sobri Bankó, ami bármelyik játékhoz felhasználható. A belépőkön található bankók átruházhatók és egyben is felhasználhatók, DE nem visszaválthatók és csak az adott napra érvényesek!

Csoportos
10 fő felett
2-99 éves korig
900 Ft/fő
Sobri karszalag 0-99 éves korig 5 000 Ft/fő drótkötélpálya (max. 3 óra), Hámori vár- tízpróba, hófánkpálya, elektromos gyermekautók, gokart pálya, lézerharc, vízi dodzsem, discgolf,  vízi gömb, 3 D karika, ugráló asztalok, bungy trambulin, mászófal, az erdő legmagasabb fájának megmászása, ládaépítés, kisvasút, vízi csúszda, FBI akadémia, Nautic jet (hajó csúszda), Rotundo (körhinta, 4 éves korig), lovaglás, légvár, rodeó bika, játszótér, vízi akadálypályák, tutajok, fűzlabirintus, sportpályák (foci- és röplabda), kuglipálya, gólyalábak, erdei pihenőhelyek, állatsimogató.

A karszalag nem tartalmazza: a quad, a paintball, az airsoft, a vízi rájder, a vízi bicikli és a mesterlövész használatát. Ezek a játékok Sobri bankóval működnek.
Az ár tar-
talmazza a belépőjegy árát!
Horgász napijegy felnőtt
gyerek
1 200 Ft/fő
800 Ft/fő


SOBRI BANKÓ
Sobri bankó
500 Ft/db Egyes játékelemek használata a pénztárban vásárolható „Sobri bankókkal” lehetséges (az alábbi listán jelölve), melyek csak az adott napra érvényesek!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bankóvisszaváltás NINCS! A fel nem használt „Sobri bankók” érvényessége a pénztárban hosszabbítható és 2013. év végéig felhasználható!

1 Sobri bankó / játék lézerharc, hófánkpálya (3 csúszás), lufilövészet (8 lövés), vízipuffancs (5 perc), ugrálóasztal (10 perc), baseball (10 labda), rodeobika (5 próbálkozás), betyárrafting (1 alkalom), késdobálás (1 alkalom), kisvasút (5 perc), ördögszekér (10 perc), mászófal (1 alkalom), ládaépítés (1 alkalom), az erdő legmagasabb fájának megmászása (1 alkalom), vízi dodzsem (5 perc), íjászat (10 lövés), légvár (10 perc), disc golf (1 óra), 3 D karika (5 perc)
2 Sobri bankó / játék Hámori vár- tízpróba, bungy trambulin (5 perc), bébi drótkötélpálya (3 óra), quad (5 perc 18 év alatt kispályán)
3 Sobri bankó / játék gyermek drótkötélpálya (3 óra), quad (18 év felett 2 kör)
4 Sobri bankó / játék felnőtt drótkötélpálya (3 óra), quad (18 év felett 3 kör)
SZÁLLÁS
Szállás típus Ágyak száma Ár / éj Felszereltség
Faház (7 db) 4+1 15 000 Ft
Április 1-től október 30-ig tudjuk kiadni!
Előszoba, fürdőszoba (zuhanyzós), konyha teljes felszereltséggel (TV, hűtő, mikró, elektromos tűzhely, tányérok, poharak, evőeszközök, főzőedények állnak rendelkezésre) kihúzható kanapé 2 személyre, 1 pótágy, 1 emeletes ágy, nappali-konyha egy légtérben, ágyneműhuzat és törölköző nincs, a vendégeknek maguknak kell hozni!
A belépőt az ár tartal-
mazza.

Idegen-
forgalmi adó 200 Ft
/fő/éj 18 év felett
Lakókocsi (5 db) 4 személyes 10 000 Ft
Április 1-től október 30-ig tudjuk kiadni!
Hűtő, elektromos tűzhely, tányérok, poharak, evőeszközök vannak.
Főzőedények nem állnak rendelkezésre, ágyneműhuzat és törölköző nincs, tisztálkodás külön épületben.
Kis apartman 4+1 17 000 Ft Április 1-től október 30-ig tudjuk kiadni!
Előtér, nappali-konyha egy légtérben, TV, teljes felszereltségű konyha, hűtő, elektromos tűzhely, TV, 4 db ágy (+ 1 pótágy lehetőséggel), paplan, párna, ágynemű rendelkezésre áll, fürdőszoba (mosdó, WC, zuhanyzó)
Nagy apartman 5+1 17 000 Ft Április 1-től október 30-ig tudjuk kiadni!
Előtér, nappali-konyha egy légtérben, TV, teljes felszereltségű konyha, mikró, hűtő, elektromos tűzhely, TV, 5 db ágy (+ 1 pótágy lehetőséggel), paplan, párna, ágynemű rendelkezésre áll, fürdőszoba (dupla mosdó, WC, kád) Lakóautó hely 1 500 Ft személyi díj: 3 éves kor alatt ingyenes, 4 éves kortól 800,-
Bungaló (4 db) 4
(2 db emeletes)
8 000 Ft
(2 000 Ft/fő)
Április 1-től október 30-ig tudjuk kiadni!
1 bungalóban 4 férőhely (1 légtérben). A bungalóban szekrény, emeleteságy, paplan, párna rendelkezésre áll, ágyneműhuzatot és törölközőt a Vendégeknek kell magukkal hozniuk. A szállás díja a belépőjegy árát és a személyi díjat magában foglalja, és ez egyben jogosít a vizesblokk, játszótér, fűzlabirintus, kalandvár, sportpályák, kuglipálya, erdei pihenőhelyek, szalonnasütők, gólyalábak ingyenes használatára.
Lakóautó hely
1 500 Ft személyi díj: 3 éves kor alatt ingyenes, 4 éves kortól 800,- Ft/fő/éj; áramszolgáltatás: 500,- Ft/ nap, ágyneműhuzat és törölköző nincs, a vendégeknek maguknak kell hozni!
Sátorhely
1 000 Ft/fő/éj a kemping díja a belépőjegy árát magában foglalja, és ez egyben jogosít a vizesblokk, játszótér, kalandvár, vizi akadálypályák, tutajok, fűzlabirintus, sportpályák (foci- és röplabda), kuglipálya, gólyalábak, erdei pihenőhelyek, állatsimogató ingyenes használatára.
Kedvezménykártyák
Veszprém megye kártya 30% a belépőből
HVG kártya 5% a belépőből
Kölyök birodalom családi klubkártya 10% a belépőből
Telekom Kapcsolat kártya 15% a belépőből
Balatoni Korona 10% a belépőből
Hungaropass 10% a belépőből

Ezen kívül elfogadunk még Széchenyi Pihenőkártyát (MKB, OTP, K&H) és Lyoness kártyást is.

Kapcsolat


Sobri Jóska Kaland- és Élménypark
8446 Kislőd, Vashámor
GPS: É 47.13134° K 17.62893°


www.bakonyikalandpark.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Infó, szállás: +36 (20) 397-1093 (9 és 18 óra között)
Parkvezető: +36 (20) 972-5402
+36 (30) 946-2872
Étteremvezető: +36 (70) 526-8531 (9 és 18 óra között)
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Marketing: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.